MENIU
Wishlist icon pentrumine.ro0Wishlist
Cart Icon Pentrumine.ro on desktop Cart Icon Pentrumine.ro on mobile 0Cosul meu

Povestea INSIGHT

De ce am ales să listăm produsele de îngrijire INSIGHT în magazinul PentruMine

 

De ce am ales să listăm produsele de îngrijire INSIGHT în magazinul PentruMine?

Am ales să aducem în magazinul pentrumine.ro gama de produse de îngrijire INSIGHT după ce echipa noastră a test produsele pe o perioadă de aproximativ un an. Considerăm că produsele se aliniază cu valorile pe care le promovăm. 

 

Însăși denumirea INSIGHT se completează cu produsele existente și viitoare de pe platforma pentrumine.ro. INSIGHT, însemnând abilitatea de a vedea clar natura interioară a lucrurilor.

 

INSIGHT oferă consumatorilor din întreaga lume produse curate și de calitate profesională, concentrându-se pe valorificarea celor mai bune ingrediente ale naturii.

 

Misiunea INSIGHT se completează cu misiunea PentruMine, fiind sustenabilitatea ecologică, atât de mediu, cât și socială.

 

Produsele INSIGHT sunt hrănitoare, bogate în ingrediente active protectoare și esențiale, cu o etichetă curată de ingrediente cu formule pure. 

 

INSIGHT a creat formule verzi blânde, dar eficiente. Te poți bucura de calitate profesională la prețuri accesibile.


Produsele INSIGHT sunt fabricate în Italia având la bază experiența de peste 7 ani împreună cu expertiza 100% italiană. Calitatea produsului este garantată, de la laborator până la livrare, în peste 40 de țări din întreaga lume. INSIGHT este o marcă de distincție, perfecțiune și stil.

 

Ambalajele INSIGHTpentru sticle și borcane sunt 100% PET reciclat. Toate capacele borcanelor Insight sunt fabricate 100% din PP reciclat.

 

DRAGOSTE pentru Natură și Planetă 

GRIJĂ PENTRU TINE 

 

Produsele INSIGHT susțin planeta noastră și consumatorii săi prin crearea unui stil de viață. Linia de produse INSIGHT poate îmbunătăți viața unui consumator, de dimineața până seara. Merită să le încercați!


Linia de îngrijire corp

 

Linia de îngrijire păr


Te invit să încerci tratamentele pentru păr și să te bucuri de rezultate spectaculoase.


Frumusețe de la interior la interior. Bucură-te de produsele de styling.

 

Ești la un click distanță de a te bucura de cele mai eficiente produse atent selecționate cu grijă față de natură și rezultate spectaculoase. 

Atunci când INSIGHT intră în viața ta, NATURA intră în casa ta. Mirosuri și arome de neuitat, o adevărată aromaterapie.

 

Alege pentru tine de pe platforma pentrumine.ro, mai mult decât un magazin on-line, o experiență ce te devinește. Te așteptăm să împărtășești cu noi experiența pentrumine.ro la achiziționarea produselor INSIGHT.

 

Cu bucurie pentru natură,

Echipa pentrumine.ro

 

 

 

 

 

 


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs