MENIU
Wishlist icon pentrumine.ro0Wishlist
Cart Icon Pentrumine.ro on desktop Cart Icon Pentrumine.ro on mobile 0Cosul meu

De ce să cumperi produsele Insight din magazinul nostru

Insight este un brand vechi de 7 ani care a ascultat și a înțeles nevoile stiliștilor și clienților săi de a crea cele mai curate produse pentru ei și planeta noastră. Produsele Insight dețin certificări importante Eco Bio Cosmetics și Cosmos Natural, ceea ce înseamnă că procesul de producție este sustenabil datorită ingredientelor organice din surse etice.

 

La pentrumine.ro susținem planeta noastră și consumatorii săi prin crearea unui stil de viață. Toate produsele listate în magazinul nostru sunt atent selecționate, verificate, testate de către noi astfel încât să vă bucurați de cumpărături și totodată să vă îmbunătățiți viața.

 

Mantre Insight și PentruMine:

GRIJĂ DE TINE de la interior la exterior

DRAGOSTE pentru Natură și Planetă

VIAȚA în Conexiunea Naturală.

SIMTE-ți frumusețea interioară!

 

Formulele produselor Insight sunt realizate din cel puțin 96% materii prime naturale și apă pură din punct de vedere microbiologic. 

Produse de calitate, durabile, care funcționează cu adevărat pentru toate tipurile de păr.

 

Esențialitate și Eficacitate

Produsele INSIGHT sunt hrănitoare, bogate în ingrediente active protectoare și esențiale, în conformitate cu o alegere sănătoasă a purității formulelor.

Formulările inovatoare, neconvenționale, protejează sănătatea și strălucirea părului printr-o selecție riguroasă a materiilor prime.

 

Eco-Sustenabilitate

Misiunea INSIGHT este sustenabilitatea ecologică, atât de mediu, cât și socială. Găsiți formule verzi blânde, dar eficiente; calitate profesionala la preturi accesibile.

 

Ce ingrediente se găsesc în produsele INSIGHT?

 

Fără SLS / SLES 

Toate șampoanele sunt formulate fără SLS și SLES (Sodium Lauryl Sulfate și Sodium Laureth Sulfate), care sunt considerați agenți tensioactivi agresivi și potențial iritanți. În schimb au ales să folosească un agent de curățare mai blând, sulfatul de sodiu Coceth, derivat din nucă de cocos, dermo-compatibil pentru protejarea sănătății și echilibrului scalpului în timp.

 

Fără uleiuri minerale și petrolat

Petrolatum (Paraffinum Liquidum) este un produs petrolier rafinat cu proprietăți filmogene care previne transpirația corectă și oxigenarea scalpului și părului. A fost înlocuit cu ingrediente mai dermocompatibile, derivate natural, cu aceleași proprietăți, dar mai puține necunoscute pentru sănătate. 

 

Fără silicon

Siliconii sunt polimeri anorganici derivați din siliciu care sunt produși prin procese de sinteză chimică. Deși este adevărat că dau imediat catifelare și strălucire părului, datorita efectului lor filmogen, totodată împiedică pătrunderea ingredientelor active potrivite pentru regenerarea părului, au fost eliminați din formulele insight.

 

Fără parabeni și MIT

Parabenii și MIT sunt conservanți care au devenit subiect de controversă. Cercetarea științifică nu a luat încă o poziție definitivă asupra faptului că sunt sau nu dăunătoare. În așteptarea unui răspuns care să înlăture orice îndoială, au decis să folosească câteva sisteme de conservare alternative. În special, folosesc un amestec biodegradabil de acizi din fructe pentru toate șampoanele: benzoat de sodiu și sorbat de potasiu. Pentru măști și balsam se folosesc un amestec de conservanți compus din alcool benzilic și un agent de înmuiere derivat natural, gliceril laurat.

 

Fără coloranți sintetici

Toate produsele INSIGHT sunt fără coloranți sintetici, cu excepția unui produs (Șampon Anti-Îngășbenire) în care folosirea colorantului este inevitabilă deoarece efectuează o acțiune necesară pentru ca formula să funcționeze.

 

Fără alergeni (parfumuri)

Conțin doar parfumuri fără alergeni, astfel încât tratamentele să fie cât mai blânde, chiar și pe scalpul cel mai sensibil.

 

Ce au în comun produsele Insight? 

 

1.   Apă ozonată

Pentru a face apă ozonată, tehnicienii injectează apă cu ozon, un gaz care conține trei atomi de oxigen, ca modalitate naturală și sigură de a o steriliza și de a o pregăti pentru producție. Unele studii au confirmat că ozonul este o alternativă valabilă pentru igienizare, în comparație cu agenții tradiționali precum clorul. Ozonarea are o putere de oxidare mai mare și este eficientă împotriva unei game mai largi de bacterii.

 

La concentrații scăzute, ozonul este non-toxic și readuce apa la forma inițială într-un timp scurt, fără a lăsa reziduuri sau impurități. Utilizarea ozonului garantează o salubrizare rapidă, sigură și complet ecologică, făcând apa microbiologic pură și transformând-o în baza perfectă pentru a incorpora în mod activ restul ingredientelor noastre funcționale.

 

2.   Vegan OK

Întreaga linie de păr INSIGHT este certificată VEGAN OK, inclusiv linia de colorare INCOLOR. Acest standard a fost stabilit pentru a promova o cultură a respectului pentru viață și mediu. 

 

3.   Extracte organice

Principalele ingrediente active funcționale din formule sunt derivate din agricultura ecologică, provenite din culturi certificate. Selectarea ingredientelor active organice înseamnă protejarea planetei, protejarea lucrătorilor care fac parte din lanțul de producție și protejarea bunăstării consumatorilor finali.

 

4.   Testarea nichelului

Toate produsele INSIGHT, din fiecare linie, sunt testate cu nichel (<0,5 ppm) pentru a garanta o siguranță sporită în caz de hipersensibilitate.  

Cauza alergiilor la nichel este necunoscută, dar persoanele care dezvoltă aceste alergii pot fi expuse mai des la metal și vor avea întotdeauna o sensibilitate la metal odată stabilită. Produsele sunt testate pentru ca cineva cu alergie la nichel să le poată folosi fără teama de a dezvolta o erupție cutanată. 

 

Toate formulele Insight conțin un procent ridicat de ingrediente derivate natural. În medie, peste 96% din formula totală este compusă din materii prime de origine naturală.

 

5.   100% PET reciclat pentru sticle și borcane

PET (tereftalat de polietilenă) este un poliester ușor și durabil care, datorită posibilităților sale infinite de reciclare, posedă un profil excelent din punct de vedere al durabilității mediului. 

PET reciclat pentru toate sticlele și borcanele din linia INSIGHT.

Toate capacele borcanelor Insight sunt fabricate 100% din PP reciclat.

Tuburile sunt fabricate dintr-un material pe bază de bio derivate din trestie de zahăr.

 

6.   PET reciclat pentru etichete

 

Toate etichetele produselor Insight în sticle sau borcane sunt realizate dintr-un material care are un conținut minim de 25% rășină PET reciclată.

 

Insight s-a alăturat proiectului RafCycle®, un concept inovator de reciclare bazat pe reutilizarea resturilor generate de etichetele adezive pentru a crea noi materiale.

 

Link certificări: https://insightprofessionalna.com/pages/our-certifications


Mai multe informații despre povestea Insight găsești și aici.

 

Te-am convins că produsele Insight pe care le găsești în magazinul pentrumine.ro sunt potrivite pentru tine?


Dacă DA, te invităm să explorezi secțiunea Tratamente pentru păr unde vei găsi cele mai eficiente tratamente în funcție de tipul de păr și scalp. 


Cauți un șampon blând pentru utilizare frecventă? Îți recomandăm șamponul energizant cu extract de lămâie.

 

Îți dorești o mască eficientă pentru păr vopsit? Aici o găsești.


Avem aici soluția și pentru un păr fin, casant, supus diverselor tratamente de coafare. 


Cauți un ulei de păr care să-ți aducă rezultate vizibile după primele folosiri? Aici îl găsești.


Frumusețe de la interior la interior. Aici găsești gama de îngrijire pentru corp care vine cu parfumuri inspirate din natură.


Explorează, joacă-te și caută în magazinul nostru tot ceea ce ți potrivește!

 

Nu știi ce ți se potrivește? 

Te invităm să faci un tur al produselor Insight din magazinul nostru și să alegi. Dacă nu știi ce ți se potrivește, ne poți scrie la contact@pentrumine.ro și te vom pune în legătură cu un specialist Insight de hair and beauty pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

 

PentruMine.ro este mai mult decât un magazine on-line, este o experiență frumoasă pentru echilibrul din viața ta.

 

 

Cu bucurie, 

Echipa PentruMine.ro

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs